dimecres, 16 de desembre del 2020

PROJECTE: VIATGEM JUNTS-JAPÓ

Hola!!!

Com ja sabeu aquest any a l'escola farem un Projecte per conèixer racons del món. Farem petits viatges per diferents països. Ja que aquest any és una miqueta estrany, viatjarem pel món sense moure'ns de l'escola. El Projecte s'anomena "El món és nostre, viatgem junts".

El primer país que hem treballat ha estat el JAPÓ

Primer de tot vam introduir el Projecte a la classe, vam explicar als nens en què consistiria i vam preparar el material per decorar el vestíbul i la classe



Uns dies més tard, vam presentar el nostre Passaport, personal per cada nen/a i que ens acompanyarà tot el curs. Anirem posant els segells corresponents a tots els països que treballarem. Vam enganxar la nostra foto i vam pintar la terra. 



I per fi va arribar el dia del JAPÓ. Vam explicar als nens diverses coses sobre aquest país tan especial.  Vam treballar el que veieu a continuació:





Els hi va encantar conèixer paraules japoneses.  Vam aprendre a saludar en Japonès-->  Kon'nichiwa

Per emportar-nos un record d'aquest país, vam fer un ventall japonès. Vam veure vídeos dels balls típics amb el ventall i el vam ballar tots junts a la classe! Van quedar molt bé!!!! SÓN UNS ARTISTES :)

US DEIXO L'ENLLAÇ AMB TOTES LES FOTOS DEL VIATGE AL JAPÓ...

ENLLAÇ--> PROJECTE: JAPÓ

Espero que us agradi!!! 
Sílvia







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

21 de DESEMBRE.

Hola, famílies!!! Avui hem passat un dia molt i molt maco i divertit. Els nens han viscut un dia ple d'il·lusió i d'alegria.  Per ap...