dilluns, 23 de març del 2020

PROPOSTES D'ACTIVITATS PER P-3


Amb l'objectiu de fer més entretinguts aquests dies de confinament, us proposo per no perdre el fil dels aprenentatges les següents recomanacions d'activitats que podeu realitzar amb els vostres fills/filles.
Recordeu, tenim molts dies i no passa res si no ho fan. No els rondineu si no volen fer-los. El que necessiten els vostres fills i filles ara mateix és sentir-se acompanyats i estimats. Podeu jugar, pintar, dibuixar,  jugar a jocs de taula, veure pel.lícules , mirar contes ,,,
No us preocupeu per si es queden  enrere a l'escola, perquè tots estan en la mateixa situació . Quan tornem  a l'escola es posaran tots al dia!!
Quan acabi aquesta situació la salut mental dels nostres fills i filles serà més important que les seves capacitats acadèmiques i com s'han sentit durant aquest dies  quedarà en ells molt més temps que la memòria dels deures que van fer.


CONTE :  Us proposo dos contes per explicar i escoltar pels més petits de la casa, per a que entenguin millor aquesta situació:

" ARMES INVISIBLES ALS ULLS" 


i " LA ROSA CONTRA EL VIRUS"


espero que us agradin!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

21 de DESEMBRE.

Hola, famílies!!! Avui hem passat un dia molt i molt maco i divertit. Els nens han viscut un dia ple d'il·lusió i d'alegria.  Per ap...